Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да даде

...
</TD
> Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да даде
Коментари Харесай

Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска рулетка е всеки ден

Читател на  Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, с цел да даде публичност на един наболял проблем,. Става въпрос за гражданин на " Тракия ", който пожела да показа следното:

Много ще се веселя да дадете публичност на един проблем, с който се сблъсквам всеки ден в ж.к. Тракия в региона на поликлиниката.

Всеки живеещ или работещ в близост знае, че там се пресича и се паркира безусловно безобразно, а риск за съществени произшествия има безусловно всеки ден.

На метри от районното млади и възрастни се втурват да пресичат от дюнерите към банката или близките аптеки, създавайки причина за ПТП. Да не приказваме, че непрекъснато има непозволено спрели коли и бусове пред дюнерите на самия завой към поликлиниката, които фрапантно понижават видимостта към вероятно пресичащите на неразрешено пешеходци в дребната улица.

Редовно виждам полиция да глобява паркирали коли, само че за какво не стартират по-редовно да глобяват и пешеходци? Има толкоз пешеходни пътеки в региона, а тази игра на съветска рулетка е всеки ден!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР